Home » Groenprojecten Sint-Niklaas

Groenprojecten in regio Sint-Niklaas

Voor unieke groenprojecten bent u welkom bij Beeldendgroenconcepten uit Sint-Niklaas. Wij helpen zowel particulieren als bedrijven en organisaties met het creëren van een uniek groenconcept volgens de wensen van de klant. Ontdek of ons origineel concept iets voor uw tuin of park is.

✔ Totaal oplossing voor uw tuin

✔ Gepersonaliseerde tuinen

✔ Klant wens staat centraal

Originele groenprojecten op maat

Wilt u graag een prachtige tuin die perfect bij uw huis, interieur en visie past? Of wilt u een park laten bouwen? Dan rekent u op onze tuinarchitect. Hij zit met u samen en bespreekt alle mogelijkheden. Hij creëert een tuinontwerp of andere groenprojecten dat zoveel mogelijk aansluit bij uw visie, het gebouw en de omgeving. Wanneer het ontwerp af is, gaan we over tot de aanleg van uw tuin of ander groenlandschap. We leggen het groen aan en plaatsen decoraties. We willen dat onze klanten zoveel mogelijk kunnen genieten van hun prachtige groenprojecten. Daarom verzorgt ons tuinbedrijf zelf ook het onderhoud.

Bekijk hier een aantal van onze projecten

Beeldend Tuinarchitecten
Maatschappelijke zetel
Geraniumstraat 1
9100 Sint-Niklaas

+32 (0) 471 680 395

Kies voor onze totaaloplossing

Bij Beeldendgroenconcepten krijgt u een totaaloplossing. Wij creëren het unieke ontwerp van uw groenproject, leggen de tuin of het park zelf aan én zorgen voor het onderhoud. Wilt u gebruikmaken van onze diensten? Maak een afspraak via het contactformulier of bel naar +32 (0) 471 680 395.